marți, 25 august 2009

ROMANIA COLCAIE DE SPIONI. SUB NASUL S.R.I!

Dezvăluiri
Scris de Simona FICA
Marţi, 24 Martie 2009 17:50
SRI se face ca ploua, macinat de lupte interne pentru ciolan, ori direct afectat de pierderea a sute de cadre ce au ales sa plece din sistem din cauza constrangerilor unor sefi (prieteni ori chiar parteneri de afaceri cu cei care incalca siguranta nationala – vezi cazuri din SRI Prahova, Dolj, Bacau, Bucuresti), SIE e in vesnica adormire, in clar deficit de specialisti, iar celui care era, pana mai ieri, cel mai temut serviciu secret, adica Informatii - Contrainformatii Militare (DGIA), tocmai i s-a cantat prohodul, prin debarcarea stupida a generalului Francisc Radici.

Asadar, spionii circula acum, mai liberi ca niciodata, mai puternici ca oricand, nucleele teroriste isi intaresc efectivele, sute de ofiteri ai Armatei Romane parasesc MAPN si, conform datelor pe care le detinem – si care vor face obiectul anchetei viitoare – devin carne de tun, ca mercenari, in formatiuni paramilitare ce-si au sediile pe undeva pe langa vila din Bucuresti a unui fost prim-ministru, contrabanda cu arme s-a transformat in trafic cu arme chimice, in timp ce suavul si neprihanitul SRI ne asigura ca pe teritoriul Romaniei “nu exista alerte teroriste”. Acelasi SRI care face contracte la greu, din bani publici, cu un sereleu fantoma a lui Flooooriiin Calinescuuuu, “inzestrand” cea mai importanta unitate a sa, UM 0975 Bucuresti (fosta Directie F a Securitatii Statului, actulal sediu secret de “cercetari militare a Serviciului Roman de Informatii”), cu camere de supraveghere si sisteme optice nefunctionale, produse, chipurile, de Pro-optica de apartament a pseudo-actorului liberal. Acelasi SRI care – caz unic in analele unui serviciu secret national – isi permite luxul de a anunta licitatiile in cauza pe un site al Guvernului, dar sub sigla… MAPN! Un fals de proportii incredibile, asadar!

Despre toate acestea, vom mai vorbi. Ceea ce este insa mult mai grav, este faptul ca, incepand inca din anul loviturii de stat – 1989 – zeci de nuclee de terorism au asaltat politica si lumea afacerilor din Romania, sute de agenti ori chiar ofiteri superiori ai serviciilor secrete arabe, maghiare, israeliene, ucrainiene si ruse au patruns in sistem, unii chiar in structurile serviciilor secrete romanesti, altii mai sus, in toate guvernele postdecembriste, pe post de… “consilieri de stat”, in timp ce reprezentanti ai Mafiei si, implicit ai STIDA (oculta care stapaneste, la randul ei, Cosa Nostra din Italia), au ajuns sa faca afaceri “la vedere” cu sefi de pe la “Doi s-un sfert”. Cazut in derizoriu, SRI fie tace, fie declara sus si tare, printr-un purtator de cuvant simpatic (dar care - se pare - ca la Academia de Informatii nu a invatat altceva decat “faceti o cerere pe Legea 544”) ce afirma: “in Romania nici vorba de teroristi!”.
Vom vedea, dupa parcurgerea acestui material, daca declaratiile de presa ale distinsului director al SRI ori comunicatele mai tanarului sau purtator de vorbe, vor mai fi aceleasi si daca gradul de alerta terorista de pe site-ul institutiei in cauza nu-si va schimba, subit culoarea!
Pana sa se hotarasca cei doi sa-si modifice atitudinea fata de pericolul real in care se zbate Romania si Siguranta ei, Ne-cenzurat prezinta listele complete ale tuturor agentilor secreti straini care actioneaza pe teritoriul Romaniei, dar si cazuri concrete de strangere de fonduri pentru Hezbollah, de spalari de bani pentru Cosa Nostra, de atentate teroriste, stranse in mii de rapoarte ale ofiterilor profesionisti din sfera intelligence, dar tratate cu indiferenta de sefii lor, majoritatea adusi la carma SRI doar pe criterii politice sau de clan.
1. Khaled Deiab Abdallaa Matar, seful agenturii O. E. P. in Romania, dublu agent Palestinian, KGB, detinator de… Certificat de revolutionar in Revolutia din 1989, a finantat PUNR pentru a deveni deputat in Parlamentul Romaniei, fost membru al PUNR.

2. Abdel Mohmed Hadi Rahman (traieste in Romania de 20 de ani, cu identitate falsa, sub numele de Hadi Jaradat), ofiter in serviciul secret Palestinian, prima rezidenta in Romania a avut-o in Baia Mare.

3. Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa de Est si dublu agent KGB – CIA, omul de legatura dintre Moscova, Bucuresti, Damasc, Washington si alte servicii secrete internationale. Este nimeni altul decat socrul terisristului Omar Hayssam si se ocupa de comertul de tractoare din Romania, deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. Dupa decembrie 1989 a inceput afacerile private in Romania in Judetul Bacau fiind protejat de relatiile pe care le are cu reprezentanti locali ai PSD - Viorel Hrebenciuc si altii si SRI, prin Radu Timfte, fostul sef al Serviciului.

4. Omar Mohamad agent Serviciul Secret Siria, finantator al PSD si fratele lui Omar Hayssam. In martie 1998 fratele lui Hayssam a oferit un imprumut de consumatie, pe un an de zile in suma de 1 420 000 dolari, actionarului majoritar Thodor Stanis de la firma SC Rio Soft Drinks SA din Timisoara si findca termenul nu a fost respectat si nu a returnat imprumutul, in aprilie 1999 Omar Mohamad a devenit principalul actionar al Sc Rio Soft Drinks SA. Actionar la SC RIO SOFT DRINKS SA se afla si CARMEN RADULESCU, sotia fostului sef al SERVICIULUI ECONOMIC TIMIS, col. ( r) Pavel Radulescu, SRI-KGB. OMAR MOHAMAD a cumparat actiunile de la aproape toti actionarii minoritari, mai putin de la TIBOR DIOSI si KLAUS GROSS si a mutat sediul social al firmei SC RIO SOFT DRINKS SA. la Bucuresti. OMAR MOHAMAD schimba conducerea SC RIO SOFT DRINKS SA, la Timisoara unde este numit cpt. (r) MIHAI PETRECHIOIU, sef SERVICIU ECONOMIC TIMIS, iar la sediul din Bucuresti si la firma fratelui sau HAYSSAM, BUCOVINA MINERAL WATER sunt numiti col. CROITORU si col. MUSTATA sefi in DIRECTIA ECONOMICA A INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI BUCURESTI.

5. MOHAMED MUNAF agent secret irakian, recrutat si de catre CIA. Munaf are trei firme in Romania: AUDIOSONIC TRADE MARKET, infiintata in anul 1992, in care Munaf este actionar principal cu 64% si un alt spion irakian, Umar Noraddin, cu 36%, cu sediul in sos Mihai Bravu, nr. 64-88, bl. P7, sc. 2 et. 1, ap. 49, sector 2, Bucurest, dizolvata in 2002. SRL, BASEF TRADE COM SRL si POLAR ELECTRONICS INDUSTRY and TRADE SRL, infintata in 1993, cu sediul in BUCURESTI, str Soimus, nr. 65, sectorul 4 si administrator al firmelor lui OMAR HAYSSAM. In datele inregistrate la Registrul Comertului rezulta ca Munaf este nascut la data de… 01. 01. 1900. Daca un cetatean roman scria aceasta data falsa in acte, imediat intra in puscarie. Este o atitudine caracteristica serviciilor de informatii sa prezinte date si acte false.

6. KAMEL KADER agent Palestinian, SRI-KGB si “luptator in REVOLUTIA din 1989”, lider al studentiilor palestinieni din Romania, membru al grupurilor teroriste AL FATAH si ABU NIDAL, combatant al FRONTULUI de VEST din LIBAN, membru al O. E. P. si AUTORITATEA PALESTINIANA. Obtinea vize si pasapoarte pentru intrarea in Romania a cetatenilor palestinieni prin col. ORELEANU, fost sef la Directia Pasapoarte Timis. Patron a 14 firme in TIMISOARA si BUCURESTI, a finantat campania electorala a PDSR-PSD, in 1992, cu un milion de dolari, si a obtinut functia de consilier presidential al lui ION ILIESCU si functia de consilier al secretarului general al Guvernului Romaniei, (iar secretar general al guvernului Romaniei era la vremea respectiva VIOREL HREBENCIUC si prim ministru NICOLAE VACAROIU). KAMEL KADER a fost si consilier pe probleme de informatii a lui YASSER ARAFAT.

7. JABRI TABIZI agent secret din Serviciile siriene, se ocupa, in present, cu trafic cu tigari si arme. Locuieste in Bucuresti, la doi pasi de Inspectoratul Politiei Romane si are ca “vecin” o importanta unitate a SRI…

8. MUSA HAMAD, “domiciliat” in Bd. Kokalniceanu nr. 34, ap 16, Bucuresti, dublu agent Palestina - KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, face trafic cu tigari si arme.

9. MOHAMED TALLA, din Str. Turda Nr. 116, Bl. 37, Ap. 28, agent Palestina, consilier si el al Ambasadei Palestina la Bucuresti, implicat in trafic cu tigari si arme.

10. DIB ASSAAD DIB, cu domiciliul Str. Turda Nr. 120 Et. 7 Ap. 28, agent palestinan, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, implicat si el in reteaua de trafic cu armament a celor doi conationali ai sai, amintiti mai sus.

11. NAZIEH IBRAHIM HUSSEIN ATIEH Str. Masina de Paine Nr. 41, Bl. Od55 Ap 124, dublu agent Palestina - CIA, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, trafic cu tigari si arme.

12. MAHER AL AKAWAN Calea Mosilor Nr. 290, Ap. 47 agent Siria, trafic cu tigari si arme.

13. VICTOR MICHELLE ISSA, de nationalitate cipriota, agent dublu, libanez Mathaba – CIA, actiona la Constanta si a creat un prejudiciu de 3 miliarde de dolari statului Roman, mituind magistrati si politisti, apoi fuge la KIEV, unde isi continua activitatea de trafic cu tigari cu sprijinul KGB, intrand acum clandestin in Romania ori de cate ori serviciile secrete straine pe care le reprezinta i-o cer.

14. SAMER GADBAN, agent palestinan, recrutat in 2005 si de catre CIA, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah. CULMEA: a fost angajat in… SRI, fiind folosit ca translator pentru ofiteri gruparii teroriste Al Fatah pregatite in Romania.

15. WAEL GADBAN, agent Palestina, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, actualmente ofiter la… SRI!

16. THAER GADBAN, agent palestinan, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI. Fratii GADBAN au intrat in legatura cu fratii Elias si Mike Nassar agenti secreti libanezi ai Mathaba, traficanti de arme, tigari si produse de contrabanda cu marfuri din Orientul apropiat spre Europa, adusi in Romania in 1990, in urma demersurilor facute de un traficant de arme libanez la AMBASADA ROMANA de la BEIRUT. Traficantul s-a adresat Ambasadei Romane la Beirut pentru a i se mijloci contactarea unui furnizor roman de armament, prezentand o lista de arme si munitie de infanterie si artilerie specifice dotarii armatelor din fostul Tratat de la Varsovia. Atasatul militar roman de la Beirut a informat Directia Informativa a Armatei care, la randul ei, a adus cererea de oferta in atentia RA ROMTEHNICA.

17. Fratii Elie si Mike Nassar intra in contact in Romania cu MOHAMED SHRECH (nume de cod ABU RAMI) consilier al Ambasadei Palestine la Bucuresti, agent CIA, si intregul grup intra in contact cu organele de informatii ale armatei-ROMTEHNICA si cu SRI. Fratii NASAR si GADBAN au inceput traficul de tagari pe care le aduceau in Romania cu ajutorul gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M.Ap.N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI, care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale. Tigarile de contrabanda se vand acum in Romania prin firmele: PALESTA, GENAH, BELA IORDANIA, SAMER, SAMIRA, SILVIA, ELMA, AZICO, AMEGE, KARELIA si altele. Cu banii proveniti din vanzarea tigarilor se cumpara arme in numele traficantului libanez. Operatiunile de export de armament si munitie, sunt aprobate si monitorizate de structuri informative straine, printre care CIA si MOSSAD si altele, fara plata taxelor vamale legale.

18. AHMED MURAD, agent secret libanez. Membru ai gruparii teroriste HEZBOLLAH.

19. MOHAMMAD MURAD, dublu agent Mathaba – CIA. Membru ai gruparii teroriste HEZBOLLAH. Fratii MURAD aunt acum patroni ai firmei SPRING TIME. Implicati in trafic de tigari si cafea. Au achizitionat cateva hoteluri pe litoral respectiv: PERLA, MAJESTIC din MAMAIA, facute cadou de fostul ministru PSD al Turismului, DAN MATEI AGATHON, iar la inaugurarea imperiului MURAD a participat insusi ION ILIESCU. Fratii Murad, membri ai gruparii teroriste HEZBOLLAH au produs, pana in present, o paguba de 19 miliarde de dolari.

20. SIMON ABU RACHED, agent libanez, nepotul lui EMIL BADRAN, fostul Ambasador al LIBANULUI la Bucuresti. Rached este acum patronul restaurantului BRADET din cartierul Cotroceni si are cea mai mare retea de trafic de armament din Romania.

21. MOHAMED AL ITAWI, agent secret libanez, patron al firmei BIBU SRL si copropietar al cazinoului de langa HERASTRAU.

22. HANRY AL SEKAAF, dublu agent libanez – CIA, co-propietar al cazinoului ROUGE et NOIRE. Oficial s-a declarat ca a fugit din Romania, insa traieste bine-mersi in Bucuresti, sub identitate falsa… israeliana.

23. JAMAL KANJ, agent palestinina, sustinator financiar al JIHAD, implicat in ultimii trei ani in trafic de tigari dar si in trafic de organe, in prezent detine cel mai mare angro de legume- fructe din Ilfov.

24. HUSSEIN HASSAN, de origine libaneza, ofiter Mossad, patronul restaurantului BILDA din GROZAVESTI, cap de retea de droguri.

25. AL HAMED, agent libanez, patron al restaurantului GOLD TIME din Regie, detine mai multe retele de trafic cu arme in Romania si Republica Moldova.

26. MOHAMED ABBAS, agent secret sirian, propietar al firmei ROMSIR SRL, a cooperat cu OMAR HAYSSAM si NASSAR BAKRY, ofiter de securitate al AMBASADEI SIRIEI la Bucuresti.

27. AHMED SALEH, agent libanez al Mathaba, trafic cu droguri. Este verisorul lui NABIH BERRY, seful AMAL (gruparea terorista HEZBOLLAH) al PARLAMENTULUI LIBANEZ si responsabil cu securitatea AMBASADEI SIRIEI la Bucuresti.

28. RAAD HALLOUL agent irakian, recuperate de serviciile secrete irakiene de la KGB, implicat pe teritoriul Romaniei in trafic de tigari si cafea, asociat cu un senator roman la o fabrica de impachetat cafea si ferma de cresterea puilor.

29. MOHAMED MOUSAWI, agent libanez Mathaba, recrutat de catre SRI (care a fost avertizat de catre SIE cu privire la faptul ca Mohamed este spion, dar evident ca SRI a sfidat – pentru a cata oara? – munca operativa a ofiterilor SIE!), cap de retele de trafic de tigari si cafea si patron si el al unei fabrici de impachetat cafea.

30. ALI SHALAN AWADA, agent libanez, trafic de tigari si cafea, acum propietar al firmei ROMPROFIL din CALEA MOSILOR din Bucuresti.

31. WALID GASSAN JABER, agent irakian – CIA, trafic de tigari si cafea, distribuitor angro la complexul CIUPERCA din Bucuresti.

32. YOUSEF SOMMA, agent Palestinian, cap retea trafic de tigari, reprezentant al firmei producatoare de cafea NESS AMIGO falsificat, coopropietar al restaurantului TRIUMF.

33. HASSAN AL MAAMI, dublu agent libanez – CIA, implicat in trafic de tigari si cafea falsificata pe ruta CIPRU – BULGARIA – ODESA, patron al fabricii de cafea de la MIHAILESTI, Jud. Giurgiu si patron al firmelor VELMANI, si MEI. A cooperat cu fratele lui OMAR HAYSSAM, a fost prins cu transport ilegal de tigari, a avut un C-ul pe pasaport, dar cu sprijinul SRI fuge in Liban. De unde s-a intors anul trecut in Romania si si-a reinceput activitatea de Traficant, pentru strangerea de fonduri pentru Hezbollah.

34. SAMER MEHLEM, agent libanez, trafic cu droguri, pasate in cluburi din Bucuresti, Constanta si Bacau.

35. AMER MEHLEM, agent libanez, trafic de tigari. Fratii MEHLEM sunt coordonati de fratii MURAD de la SRING TIME, si, dupa asasinarea prin 30 de lovituri de cutit, a unui conational ce era patronul discotecii WHY NOT, au devenit patronii acesteia.

36. NABIL SHERY, agent libanez recrutat si de Mossad chiar in Romania, absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi, face trafic de tigari si este asociat in afaceri cu fratii MURAD, la SC NEW HOUSE din PANTELIMON.

37. KHALED AL AMIN agent Mathaba, trafic de tigari si cosmetice, dar si droguri, prin firma NIRAN.

38. ELIAS YOUUSSEF, agent irakian, trafic de tigari.

39. AREZ TOHME agent libanez, recrutat si de SRI, implicat in trafic de arme.

40. TALAL AL KHATIB, ofiter al Serviciului de securitate iordanian, agent CIA, implicat in cea mai mare retea de trafic de tigari din Europa, este reprezentant al firmei BASTOS in Romania si a produs o paguba statului roman de 6 milioane de dolari lunar, in care este implicat si fostul director SRI VIRGIL MAGUREANU

Un comentariu: