marți, 25 august 2009

Traficantul Viktor But vindea arme gherilei FARC

ARMELE DIN TOATE TIGARETELE DIN ROMANIA: arme contra tigari, cafea, droguri si altele au ajuns la toate gherilele extremiste planetare sub directa INDRUMARE SI SUPRAVEGHERE CIA, MOSSAD, FSB-KGB si altele pentru a provoca razboaie civile, revilte proplare, lovituri de stat si altele pentru COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA.

Joi, 06 Martie 2008, ora 21:30 Comenteaza acest articol

Traficantul Viktor But vindea arme gherilei FARC Traficantul de arme Viktor But, arestat joi la Bangkok, vindea arme gherilei FARC precum si altor organizatii teroriste, a informat Agentia antidrog americana, citata de AFP. Agentia a anuntat ca a fost "implicata" in ancheta internationala care a dus la arestarea traficantului rus.

But, descris ca "negutatorul mortii", a fost retinut intr-un hotel de lux din capitala Thalandei, in baza unui mandat de arestate emis pentru tentativa de omucidere. Fost ofiter in aviatia sovietica, But, care s-a nascut in Tadjikistan in urma cu 41 de ani, este cautat de Interpol pentru incalcarea embargourilor ONU impotriva mai multor tari, in special din Africa.

Traficantul a fost acuzat ca a furnizat arme liderului liberian Charles Taylor, rebelilor congolezi, talibanilor si chiar retelei al-Qaida din Afganistan, cu putin timp inainte de 11 septembrie. Viata lui But a inspirat personajul interpretat de actorul american Nicolas Cage in filmul "Lord of War".

In mai multe rapoarte de ancheta, ONU l-a calificat pe Viktor But drept un pionier al unei globalizari mafiote, al unui trafic fara frontiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu