marți, 25 august 2009

HAYSSAM. RĂPIREA DIN IRAK A MASCAT TRAFICUL DE ARME


By Roxana Iordache
Ovidiu Ohanesian a declarat pentru Antena 3 (26 iulie) că răpirea jurnaliştilor români din Irak a fost o înscenare menită să mascheze traficul de arme în care a fost implicat Omar Hayssam, împreună cu o serie de români cu funcţii în instituţii strategice ale ţării.

Mi se pare simptomatic faptul că declaraţia lui Ovidiu Ohanesian (pe bază de documente) a fost trecută sub tăcere la scurt timp după ce a fost făcută şi că în centrul atenţiei publice se află aspecte derizorii, cum ar fi falsa ceartă intraguvernamentală.

Jurnalistul a mai afirmat că preşedintele Băsescu a clasificat informaţiile şi că banii murdari s-au spălat în conturi codificate sub numele de “Orhideea” şi “Alegretto”. Autorul dezvăluirilor a adăugat că nu spune şi care sunt băncile implicate, ele fiind importante.

Ovidiu Ohanesian a spus, în final, că vor avea loc dezvăluiri incendiare legate de acest caz. Este singurul care se bate pentru aflarea adevărului. Sorin Mişcoci este cameraman la Cotroceni, iar Marijan Ion, consilier al primarului general, Sorin Oprescu.

Terorism de stat? De ce e Ovidiu Ohanesian singur în demersurile lui pentru adevăr şi dreptate? Voi dacă aţi fi fost victimele unei răpiri nu aţi vrea să ştiţi adevărul? Dacă aţi avea indicii că a fost o înscenare, nu v-aţi bate pentru dreptate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu