luni, 24 august 2009

CATI CETATENI AI PLANETEI SUNT MUTILATI, EXTERMINATI SI UCISI IN LAGARUL DE EXTERMINARE UMANA DE LA GUANTANAMO, alt lagar evriesc, nazist :Auschwitz

CATI CETATENI AI PLANETEI SUNT MUTILATI, EXTERMINATI SI UCISI IN LAGARUL DE EXTERMINARE UMANA DE LA GUANTANAMO, alt lagar de exterminare evreiesc, hitlerist, nazist :Auschwitz.

Stie cineva de pa fata pamantului cate fiinte umane sunt in lagarul de exterminare de la GUANTANAMO, alt lagar de exterminare, mutilare si distrugere umana evrieasca, hitlerista si nazista?
EVREII L-AU FINANTA PE HITLER PENTRU A PROVOCA AL DOILEA RAZBOI MONDIAL SI PENTRU EXTERMINARE PLANETARA, VROIAU SA FACA COMUNITATEA ECONOMICA EUROPEANA si asta o spune MAREA BRITANIE in filmul ADEVARATA FATA A UNIUNII EUROPENE.
Romania trebuie sa-si retraga de urgenta EUROPARLAMENTARI DIN ACEASTA INSTITUTIE CRIMINALA EVREIASCA PLANETARA DE PROSTEALA, JEFUIRE SI DINSTRUGERE PLANETARA.
Cat trebuie sa plateasca romania pentru ca a intrat in UE?
Peste 10 miliarde de euro si UE finanteaza corporatiile lor si firmele familiilor clasei politice din bani romanilor pentru exterminarea romanilor si distrugerea romaniei.
VISUL EVREILOR: O PLANETA A EVREILOR
VISUL EVREILOR: O ROMANIE FARA ROMANI.
Romani dormiti linistiti pentru ca deja este un plan evreiesc pentru a face UN LAGAR DE EXTERMINARE planetara in AFRICA pentru tote persoanele care sunt impotriva colonizari evreiesti planetare, indiferent de rasa si tara.
Credeti ca doamna CLINTON se limba degeaba in AFRICA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu