miercuri, 29 iulie 2009

MAE rus cere condamnarea primarului Radu Mazăre pentru defilarea în uniformă de nazist. Băsescu îl consideră "teribilist de prost gust"

Apariţia primarului Constanţei în uniformă nazistă la o prezentare de modă continuă să stârnească indignare. Ministerul rus de Externe consideră un sacrilegiu gestul lui Radu Mazăre, iar Traian Băsescu îl cataloghează drept "teribilist, de prost gust".
Foto (1)

Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse este scandalizat de apariţia primarului Constanţei, Radu Mazăre, în uniformă de nazist. Într-un comunicat de presă, MAE de la Moscova anunţă că "aşteaptă o reacţie la nivelul comunităţii internaţionale faţă de acest gest", scrie agenţia RIA Novosti.

"Un astfel de gest provocator al unei persoane cu funcţie oficială provoacă indignare. Considerăm că acest sacrilegiu, care a adus atingere memoriei a milioane de victime ale nazismului, nu ar trebui să rămână fără o serioasă reacţie internaţională", se arată în comunicatul publicat pe site-ul Ministerului de la Moscova.

Uniforma de ofiţer german îmbrăcată de Radu Mazăre nu a trecut neobservată nici de şeful statului. "A fost un teribilism de prost gust", a spus Băsescu referindu-se la defilarea pe podium a primarului din Costanţa în uniforma unui ofiţer nazist.

Radu Mazăre a defilat, sâmbătă, în cadrul unei prezentări de modă îmbrăcat într-o uniformă de ofiţer german. Gestul primarului a făcut înconjurul lumii în presă. Marile posturi de televiziune, inclusiv CNN, au preluat şi dezbătut imaginile de la prezentarea de modă. Radu Mazăre şi-a cerut ulterior scuze.


ALIATI SE DEMASCA RAZBOIUL RECE VRAJEALA SI PROSTEALA EVREIASCA PLANETARA. IN ROMANIA AU VENTI IMPREUNA ISRAEL, AMERICA SI RUSIA. RUSI AU VENIT CU APROPE 30 000 DE MILITARI CARE AU RAMAS AICI SI PARTICIPA LA CRIMELE DIN BRASOV SI ATACURI ARMATE BANCARE. AMERICANI SUN SI EI IN ROMANIA LA FURAT SI JEWFUIT, DAR SI CU TRUPE MILITARE. TRAIASCA CIUMA SI CANCERUL EVREIESC PLANETAR. ASASINI FIINTEI UMANE CONDAMNA CRIMELE COPMUNISTE, ADUICA COMISE DE EI, DAR FARA CRIMINALI SI TOATE RAZBOAIELE, CRIMELE SI LOVITURILE DE STAT DUPA 1944 IN LUME.


Evreii sunt finantatori si organizatori lovituri de stat din 1989 din romania pentru implementarea:PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DISPONOBILIZAREA arme si cartuse cu care s-a scos ROMANIA la VANZARE, s-a distrus ecvonomia, industria, agricultura, invatamantul si cercetarea si cu care lupta pentru exterminarea cetateanului roman. Ce fac evreii cu SABYC in ROMANIA NU ESTE ACELASI LUCRU PE CARE-L FACEA MENGELE IN LAGARELE NAZISTE PLATITE DE EVREII nu este crima impotriva umanitati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu