miercuri, 29 iulie 2009

Circulaţia este restricţionată în zona Arcului de Triumf până la ora 20.30

Circulatia rutieră este restricţionată în această după-amiază în zona Arcului de Triumf. Acolo se desfăşoară un ceremonial militar prilejuit de încheierea misiunii Armatei României în Irak.
Foto (1)

Axa centrală de pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf, va fi închisă între orele 15.30 - 20.30.

În intervalul 17.00 şi 20.30, traficul rutier va fi închis total pe Şoseaua Kiseleff între Piaţa Presei Libere şi strada Arhitect Ion Mincu, dar şi pe zonele adiacente: pe Bulevardul Mareşal Prezan - între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, pe Bulevardul Mareşal Averescu - între Piaţa Arcul de Triumf şi Bulevardul Mărăşti, pe str. Alexandru Constantinescu - între Piaţa Arcul de Triumf şi Bulevardul Mărăşti.

Astăzi, 29 iulie, de Ziua Imnului, în Bucureşti, începând cu ora 18.00, va fi organizată o mare ceremonie dedicată militarilor
întorşi din Irak.


--------------------------------------------------------------------------------------------------
S-a incheiat COLONIZAREA EVREIASCA A IRAKULUI SI S-AU INTORS ACASA VICTORIOSI, BRAVA VOUA, VA ASTEPTAM SI LA COLONOZAREA AFGANISTANULUI SI A COREEI D NORD SI A RUSIEI, PARDON AM GRESIT SUNT ALIATI NOSTRI si ai AMERICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu